مربای سیب
13 آبان 1399 توسط ابيل
شکر یه کیلو
گلاب نصف استکان
آبلیمو دو قاشق غذا خـوری
طرز تهیه؛سیب ها را می شویید وپوست می کنید وبه اندازه دلخواه برش میزنید ودر آب سرد می گذارید ومقداری آب لیمو روی آن می ریزید ومی گذارید یک ساعت بماند در این فاصله شکر را با مقدار کافی آب مخلوط مکنید وروی حرارت می گذارید تاشهد قوام بیاید بعد از قوام آمدن شهد سیبها را داخل آبکش میریزید تا اب ان برود سپس داخل شهد میریزید و میگذارید 1/5ساعت بپزد آگر می خواهید خـوشرنگ شود درب قابلمه را می گذارید ودر آخر گلاب اضافه می کنید وبعد از خنک شدن داخل شیشه مربا میریزید.
منبع. خودم پختم